ADLOT
Publish your ad for free

Landscaping and Garden Services in Albania

Tiranë, Tiranë, Albania       December 16, 2021
  • Landscaping and Garden Services in Albania
  • Landscaping and Garden Services in Albania
We offer Quality services at the most affordable prices. We create unique and elegant lawn and landscape for your Commercial and Residential properties. A stunning lawn and landscape that can be enjoyed during the day and night with inventive outdoor lighting solutions. Our Landscape team begins by creating a unique design plan that match with your needs and your property with fresh ideas in mind and your valuable suggestions are always welcomed.
We undertake all the aspects of Gardening services
Our service includes :
Landscaping
Tree surgery and stamp removal
Wooden Fencing and gates
Laying new turf
Decking
Planting
Block paving
Pressure washing
Garden maintenance and much more on
All work is guaranteed
Free estimates and advice
If you are interested call me on +355675451324 & +355693500423

Profesionist ne fushen e gjelberimit ne Shqiperi

Teoria dhe Praktika eshte marre nga nje vend shume i larte dhe shume i pasionuar pas ambienteve te gjelberta (Nga Britania e Madhe) Pasi atje kam punuar dhe kam qene shume i rregullt ne sherbim te clienteve Anglez dhe te huaj Si Kopshtar / Gardener

Kam njoheri sesi te perdor veglat e punes te kesaj fushe Elektrike dhe mekanike me djegje karburant

Me Tapet bari natyral - Garanci ne Montimin e Tapetit dhe mirembajtjen e tij..

Me Peme dekorative -Mbjelljen e tyre neper vendet ku nevojiten si dhe kasitje ne forma te ndryshme

Me Peme frutore Agrume te ndryshme si Ullinj dekorative / frut, Palma, Manjola,portokale,limona,mandarina, si dhe shume bushe me emra te ndryshme natyrale

Me Lule natyrale - siguri ne mbjellje dhe sherbim ne vijim

Bejme Gardhe dhe Porta druri dekorative - Riparojme pjeset qe nevojiten

Per mirembajtjen e kopshteve/ambienteve te gjelberta ne bejme minimumi 3 vizita ne muaj qe ambienti juaj te jete ne kontroll

Gjithashtu bejme Projekte per kopshte te rinj - Shtrojme oborret me pllaka dekorative si dhe riparimin e tyre

Rrethojme dhe Riparojme prona / institucione Publike, Parqe,Vila,Kopshte si dhe shtepi Private

Heqje pemesh te medhaja & te vogla si dhe krasitje te rregult

Qethje gardhe / ligushtrash te gjelberta-dhe mbjellje te reja me sistem te rregullt

Pastrojme teritore / oborre,mure,ambiente te shtruara me pllaka ,tulla te cilat kane nevoje per pastrimin e pisllekut me presion uje

Pleherim& Sperkatje barit natyral tapet apo bare i mbjellur i thjeshte natyral per cdo lloj ambienti qofte i vogel apo i madh per mostharjen e barit te gjelbert

Si dhe shume gjera te tjera te kesaj fushe Kemi 10 vjet qe e ushtrojme kete profesion

Cilesi te larte dhe pune te garantuar

Gjuhet qe komunikojme. Shqip, Anglisht, GreqishtTelefono Hysenin ne Cel;0675451324 & 0693500423

Additional Details

Vote
Result 1 votes

0 Comment

No comments

Related listings